De organisatie van de Oldtimer Truckersparade Oldebroek steunt een goed doel namelijk Stichting Hoogvliegers wel bekend in de transportwereld. Deze stichting bezorgt kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar met een chronische of levensbedreigende ziekte, een verstandelijke of lichamelijke handicap voor één dag vleugels. Piloten stellen hun vrije tijd en vliegtuig (kleine sportvliegtuigen) beschikbaar. De kinderen vliegen, kijken en genieten én mogen zelf sturen. Uiteraard levert dit lachende gezichten op bij de kinderen na de landing. Even een dag om de ziekte te verlichten, om voor een dag echte piloot te zijn.
Inmiddels hebben al duizenden kinderen een onvergetelijke dag mogen beleven met de vrijwilligers van Stichting Hoogvliegers. Maar daarvoor is wel veel steun nodig van sponsoren en donaties van u en ik en natuurlijk de vele vrijwilligers die zich inzetten om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Want helaas moet de Stichting Hoogvliegers nog steeds zieke kinderen teleurstellen omdat de stichting niet over voldoende middelen beschikt zodat ieder kind mee kan. Daarom is uw steun hard nodig om zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Met uw donatie maakt u het mogelijk dat een kind even het ziek zijn te laten vergeten. Dit is voor zowel de kinderen als hun ouders een onvergetelijke dag die normaal niet haalbaar is voor hun.

Het gaat niet alleen om het geld, maar ook om diensten en materialen. Want naast financiële bijdragen, stelt Stichting Hoogvliegers ook de persoonlijke hulp van een groot aantal particulieren en organisaties dan zéér op prijs. Een aantal vrijwilligers zetten zich wekelijks in om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en voor altijd een hoogvlieger te laten zijn.
Een aantal keer per jaar organiseert Stichting Hoogvliegers met veel kinderen tegelijk een dag die de kinderen niet snel zullen vergeten. Op een vliegveld ergens in het land krijgen de kinderen de mogelijkheid om mee te gaan met de brandweer, politie, snelle sportauto’s, trucks en natuurlijk vliegtuigen. Veel mensen zetten zich dan deze dagen vrijwillig in en bezorgen de kinderen een geweldig avontuur.

U kunt Stichting Hoogvliegers steunen via Rabobank, rekeningnummer: NL80RABO01372.80.637 of doneer op 6747.

Stichting Hoogvliegers zal ook met een aantal vrijwilligers met een stand aanwezig zijn tijdens de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek op zaterdag 6 mei 2017. Bij deze stand zal Stichting Hoogvliegers artikelen te koop aanbieden.

Kijk voor meer informatie over Stichting Hoogvliegers op: www.stichtinghoogvliegers.nl. Geef ze voor een dag vleugels en steun Stichting Hoogvliegers!