De Oldtimer Truckersparade Oldebroek is vanaf nu ook via facebook te volgen met nieuwtjes, informatie en foto’s betreffende de Oldtimer Truckersparade.
De voorbereiding voor de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek zijn in volle gang, die gehouden wordt op zaterdag 6 mei 2017.
Nadat er tijdens de 3e editie ook klassieke auto’s, motoren en legervoertuigen aanwezig waren, de reacties hierop van publiek, deelnemers en sponsoren waren zeer positief naar de organisatie toe.
Klassieke auto’s, motoren en legervoertuigen zullen dan ook op 6 mei 2017 weer te bewonderen zijn, maar er komt meer. Voor de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek worden ook klassieke tractoren uitgenodigd, maar de oldtimer truck is de basis van de Oldtimer Truckersparade.

Met het uitnodigen van eigenaren van klassieke tracktoren en ook weer klassieke auto’s, motoren en legervoertuigen, wordt het een oldtimerfeest voor elke oldtimerliefhebber in Oldebroek op zaterdag 6 mei 2017.
Dus vanaf nu al kunnen eigenaren van een oldtimer maakt niet uit wat het is zich in schrijven voor 29-04-2017 voor de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek of via oldtimertruckersparade.nl, deelname is geheel gratis!

De deelnemers rijden weer een rondrit in de omgeving van Oldebroek, de organisatie probeert elke keer weer andere wegen in de route op te nemen, en dat is voor de 4e editie in grote lijnen weer gelukt, voorafgaande de rondrit is er en defilé en na de rondrit van ongeveer 40 á 45 km, worden de oldtimers opgesteld op en rondom het raadhuisplein in Oldebroek.

Modelbouwclub 'De Vriendschap' uit Epe en 'Noord Nederland Modelbouwgroep' uit Drachten zullen ook weer demonstraties geven met radiografisch bestuurbare trucks, zij hadden tijdens de 3e editie veel belangstelling van het publiek.

Verder zullen er weer een aantal standhouders aanwezig zijn, en zal de zalmrokerij niet ontbreken tijdens de 4e editie, en ook zal er weer livemuziek te beluisteren zijn. En napraten onder een genot van een hapje en een drankje kan natuurlijk ook weer op het overdekte horecaterras, dit kan wel eens een heel bijzonder terras gaan worden.

De organisatie zit nog volop in de voorbereiding, het programma wordt nog verder uitgebreid voor de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek, hou dus de website en vanaf nu dus ook facebook de komende tijd in de gaten.